VERF

Van Wendel de Joode beschikt over de modernste schildersuitrusting die past bij de kleur van uw dromen. Wij hebben topmerken, die hun kwaliteit hebben bewezen, voor u geselecteerd. Voor iedere toepassing binnen- en buitenshuis hebben wij een passend product.

We kunnen elke gewenste kleur voor u samenstellen, want de juiste kleur in huis of op kantoor is een essentieel onderdeel van uw omgeving. We adviseren over een optimaal kleurenschema en geven vakkundig advies over de benodigde materialen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te brainstormen over nieuwe decoratie-ideeën voor uw huis of kantoor,

Op het gebied van verfproducten is de keuze groot. Het assortiment bij van Wendel de Joode gaat van professionele merken als Sikkens, Herfst en Helder en Wijzonol professional tot speciale merken krijt en kalkverf zoals Carte Colori,  Pure & Original , Flexa Pure en Restol.
Ook zijn alle kleuren te maken van Painting the Past, The Little Green, Mia Colore, Farrow and Ball en Flamant.

Ook het aanbrengen van diverse verfsoorten kunnen wij voor u verzorgen.

close-up-colors-container-1415551

KLEUR BEPAALT SFEER

Kleur is een krachtig middel. Het kan erg bepalend zijn voor de sfeer in uw huis, maar kan ook erg veel doen met de uitstraling. Kleur kan iets accentueren en het kan een ruimte zelfs groter of kleiner maken. Het bepalen van een kleur voor uw interieur of woning is dus belangrijk. Durf kleurrijk te leven en vraag om advies in onze winkel.

Kom langs

Direct contact opnemen

Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Opnemen